Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Decopertare faianta si gresie Bucuresti. Telefon: 0759513598. Firma recomandata de ANUNTURIOLX.RO
Vrei sa decopertezi faianta si gresie? Vrei sa scapi de molozul rezultat? Apeleaza la aceasta firma, recomandata de ANUNTURIOLX.RO
ANUNT SPONSORIZAT
Firma decopertare faianta si gresie. Telefon: 0759347650
Publicat la data de 27.04.2024
Site-ul www.abc-construct.ro ofera servicii de decopertare faianta si gresie, demolari ziduri, scos usi, scos parchet, etc, in Bucuresti. Evacuarea moluzului este asigurat to de aceasta firma. Puteti contacta firma in mod electronic la adresa de e-mail: constructabc1@gmail.com, sau telefonic/whatsapp, la numarul 0759513598. Programul de lucru al www.abc-construct.ro este de Luni pana Sambata, 09-20. Estimarea de cost este gratuita si nu obliga clientul fata de firma

Preturi estimative privind serviciile de decopertare faianta si gresie Bucuresti
Preturile practicate de www.abc-construct.ro le gasiti pe site. Intrati pe link si vedeti preturile. Negocierea pretului cu aceasta firma, este flexibila. Oferta de pret o primiti telefonic sau pe email, in max 1 ora. Preturile contin intotdeauna TVA. La www.abcconstruct.ro nu exista ''lucrari ascunse''. Pretul se negociaza initial in detaliu, pentru a nu lasa loc de interpretari ulterioare.
Procedura de contractare
Daca esti real interesat de serviciile abc-construct.ro privind decopertare faianta si gresie, apeleaza cu incredere firma, la telefon 0759513598. Comunica in rezumat lucrarea propusa, apoi discuta detaliile. Stabileste data si ora pentru vizionarea lucrarii, daca este cazul. Firma va intocmi intotdeauna un deviz de lucrari, pe care il va prezenta clientului. In devizul de lucrari privind serviciile de decopertari sau demolari, sau evacuare moloz, preturile vor fi defalcate pe categorii de lucrari. Apeleaza la www.abc-construct.ro si scapa de stresul decoperarii!
ANUNT SPONSORIZAT
Evacuam moloz in tot Bucurestiul. Tel 0759486033
Publicat la data de 27.04.2024

Decopertam faianta din baie, bucatarie, hol, etc. Orice decopertare de apartament se face intr-o zi. Molozul rezultat il punem in saci si il evacuam. Lasam curatenie la locul de munca. Nu ezitati sa ne sunati 0759513598, sau sa trimiteti email constructabc1@gmail.com. Suntem aici pentru a va ajuta cu decopertarea faiantei si a gresiei, dar si a evacuarii molozului rezultat. Daca aveti de demolat pereti, acoperisuri, garaje, case vechi, noi va ajutam. Pentru lucrari mari, venim la fata locului sa estimam pretul.

Demolari case vechi

Daca aveti de demolat o casa veche, in Bucuresti si pe o raza de 200 km, noi va ajutam. Sunati la 0759513598, pentru a estima impreuna costul demolarii. Detinem scule specifice demolarii manuale si mecanizate. Asiguram si evacuarea molozului rezultat. Dumneavoastra ne contactati si noi va comunicam pretul. Suntem aici pentru a va ajuta sa demolati casa veche si sa evacuam molozul rezultat. Ne gasiti de Luni pana Sambata, pana la ultimul client. Suntem adeptii preturilor mici pentru lucrari mari.

Demolari garduri

Daca veri sa demolezi gardul vechi, noi te ajutam. Suna la numarul 0759513598, pentru a estima costul demolarii gardului. Te ajutam si cu evacuarea molozului. Contactati-ne in vederea estimarii costului. Pentru lucrari mari ne deplasam la fata locului. Lucram in Bucuresti si pe o raza de 200 km fata de Bucuresti. Avem program de Luni pana Sambata, pana la ultimul client.

Demolari garaje

Ai un garaj de demolat? Noi te putem ajuta. Suna la Tel/WhatsApp 0759513598, sau trimite e-mail la constructabc1@gmail.com. Suntem aici pentru a te ajuta sa demolezi garajul. Programul de lucru, este de Luni pana Samabata, pana la ultimul client. Activam in Bucuresti si pe o raza de 200 km fata de Bucuresti. Ofera-ti sansa de a lucra cu echipa de profesionisti!

Decopertare tencuiala, pret manopera = 15 lei/mp. Reduceri pentru suprafete mai mari de 500 mp; Detalii la telefon 0759513518

Aveti de decopertat tencuiala? Luati ajutor de la noi. Sunati la tel/whatsApp - 0759513518, sau trimite e-mail la constructabc1@gmail.com. Activam in Bucuresti si pe o raza de 200 km de Bucuresti. Programul nostru de lucru, este de Luni pana Sambata, pana la ultimul client

Spargeri sape si betoane, pret

Daca aveti de spart sapa sau betoane, sunati la Tel/WhatsApp - 0759513518, sau trimiteti e-mail la constructabc1@gmail.com. Activam in Bucuresti si pe o raza de 200 km de Bucuresti. Programul nostru de lucru, este de Luni pana Sambata, pana la ultimul client.

Cojire pereti, pret

Daca aveti de cojit pereti de glet sau tapet, sunati la Telefon/WhatsApp - 0759513518, sau trimiteti e-mail la constructabc1@gmail.com. Activam in Bucuresti si pe o raza de 200 km de Bucuresti. Programul nostru de lucru, este de Luni pana Sambata, pana la ultimul client.

Evacuare moloz

Daca aveti de evacuat moloz, sunati la Telefon/WhatsApp - 0759513518, sau trimiteti e-mail la constructabc1@gmail.com. Activam pe o raza de 200 km fata de Bucuresti. Programul nostru de lucru, este de Luni pana Sambata, pana la ultimul client.

Demolari interioare

Aveti ceva de demolat? Noi va ajutam. Sunati la Telefon/WhatsApp - 0759513598, sau trimiteti email la constructabc1@gmail.com. Activam in Bucuresti si pe o raza de 200 km

Cost demolare garaj

Costul demolarii unui garaj, difera, in functie de materialul folosit la constructia acestuia. In principu, costul demolarii unui garaj din tabla, se ridica la pretul de 5000 lei. Costul demolarii unui garaj din beton, se ridica la suma de 8000 lei.

Firma demolari Bucuresti

Daca ai de demolat ORICE in Bucuresti (civile), firma noastra de demolari te poate ajuta. Suna la telefon/whasapp - 0759513598, si afla pretul oricarei lucrari propuse pentru demolare, Program de lucru: Luni -Sambata, pana la ultimul client. Suntem aici pentru a te ajuta sa estimezi costul unei demolari, dar si pentru a te ajuta sa demolezi tot ce ti-ai propus!

ANUNT SPONSORIZAT
Demolam ziduri. Sunati la 0759387417
Publicat la data de 27.04.2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *