Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Firma de mutari Sibiu. Telefon 0759436971. Program NonStop.
Daca ai mobila de mutat sau debarasat, apeleaza firma de mutari Sibiu. Suna la 0759436971

transport mobila; debarasari mobila; mutari sedii firma; transport marfa; transport diverse

Daca esti din judetul Sibiu si ai nevoie de servicii, noi te ajutam

Preturi de la 100 lei

Suna sau trimite mesaj

  • Demontam mobila Sibiu
  • Manipulam mobila Sibiu
  • Transportam mobila Sibiu
  • Servicii de distributie
  • Transport marfa paletata
  • Contracte cu producatorii de mobila
Alege profesionistii!

Pentru a estima costurile mutarii sau costurile altor servicii propuse de Dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de mai jos. Oferiti toate detaliile necesare, cum ar fi: Punct plecare si Sosire, etaje, lift, lista cu ce mutatiPlease enable JavaScript in your browser to complete this form.

Firma de mutari Sibiu

''Suntem o firma de transport mobila in Sibiu. Cu o flota de 20 camione de diferite cubaje, facem fata oricarui tip de solicitare. Echipele noastre sunt pricepute la manipularea, demontarea, infolierea si remontarea mobilei transportata in Sibiu. De asemenea, ne ocupam si cu debarasarea mobilei vechi din locuinte. Experienta numeroaselor mutari si situatii particulare, ne-a usurat munca. Abordam facil orice tip de solicitare venita din partea sibienilor. Daca vrei sa transport mobila Sibiu si intre orase, cu plecare din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Targu Jiu, Craiova, tot noi suntem solutia. Incercam sa avem cele mai bune preturi de pe piata. Un transport de mobila Sibiu cu firma noastra, te scapa de sters''


Intra pe site si cere oferta de pret - Transport mobila in Sibiu - Transport Mobila in Sibiu -79lei/ora. Tel: 0759436971 (relocarisibiu.ro)

Firma de mutari Sibiu, contract

Contractul de prestari servicii cu privire la transportul de mobila in Sibiu, dar si in alte orase, poate fi semnat electronic sau la fata locului. Clauzele contractuale privind serviciile de transport mobila in Sibiu se vor stabili impreuna cu Beneficiarul, De regula, orice mutare de mobila in Sibiu este usoara, neimplicand situatii deosebite in cadrul relocarii mobilei si bunurilor. In Sibiu, mobila este de buna calitate, avand in vedere materialul implicat in procesul de fabricare, motiv pentru care vom acorda atentie deosebita in timpul manipularii si/sau demontarii si remontarii

Alege profesionistii din domeniu serviciilor de mutare!

Contacteaza-ne in orice mod, pentru a obtine o estimare de pret!

Preturi de la100 lei

In fiecare zi de luni, acordam reducere 20%

  • Servicii de mutare Sibiu
  • Servicii debarasare mobila veche Sibiu
  • Servicii de montaj mobila Sibiu
La compania noastra de mutari, gasesti toate serviciile intr-un loc. Daca ai un volum mare de lucru, reducerile de pret pot ajunge pana la 30%.

Firma de mutari Sibiu, Telefon 0759436971. Program Nonstop!