Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Debarasare mobila veche Bucuresti. Telefon: 0759485767. Firma recomandata de ANUNTURIOLX.RO
Debaraseaza mobila veche cu www.mobilatransport.ro. Telefon: 0759485767; e-mail: office.mtransport@gmail.com
Siteul www.mobilatransport.ro ofera servicii de debarasare mobila veche Bucuresti. Programul de lucru este de Luni pana Sambata, 08-22:00. Pentru estimari costuri si comenzi, sunati la 0759485767, sau trimiteti e-mail la office.mtransport@gmail.com
.
Preturi practicare

www.mobilatransport.ro

a afisat lista de preturi privind serviciile de debarasare mobila veche Bucuresti

Debarasare canapea 3 locuri = 250 lei; debarasare frigider = 150 lei ; debarasare dulap 3 usi = 200 lei; debarasare canapea tip coltar = 350 lei; debarasare mobila bucatarie 2 m lungime = 400 lei; debarasare pat tip recamier cu lada = 400 lei; debarasare saltea 160/200cm = 200 lei; debarasare saci cu carti sau haine = 25 lei/buc; debarasare biblioteca de 3 m lungime = 500 lei; debarasare comoda de 1 m lungime = 150 lei; debarasare noptiera 50/50 cm = 50 lei; debarasare pat fara saltea = 150 lei; debarasare cuier clasic = 100lei; debarasare masa+4 scaune = 200lei. Acestea sunt preturile practicate de firma noastra de debarasari mobila veche Bucuresti. Pentru comenzi mari ( min. ap. 3 camere) acordam reduceri de 10%. Totodata, puteti beneficia de discount suplimentar de 10% daca va programati online, pe e-mail sau whatsapp. Adresa de e-mail este - office.mtransport@gmail.com Numarul de WhatsApp este 0759485767
Modalitati de plata
Plata privind serviciile de debarasare mobila veche in Bucuresti, se face la sofer in baza unui bon fiscal, sau prin transfer bancar - in baza unei facturi fiscale. Platiti la finalizarea lucrarilor. Nu percem avans pentru comenzi. Suntem aici pentru a raspunde tuturor solicitarilor clientilor interesati de servicii de debarasare mobila veche in Bucuresti. Apeleaza-ne telefonic, pe e-mail sau whatsapp!
Parerea clientilor
Am apelat la mobilatransport.ro pentru a scapa de 2 canapele si o mobila de bucatarie. Comunicarea a fost usoara, cat si executia. Am fost foarte multumita de serviciile lor. Recomand cu drag!
- S.G
Mobilatransport.ro m-a ajutat sa ma debarasez de mobila de sufragerie. Pretul a fost ok. La fel si echipa de muncitori care au scos mobila veche din casa. Au carat de la et 10 pe scari si nu s-au plans. Recomand!
- F.T
Recomand aceasta firma de debarasare mobila veche Bucuresti. M-au ajutat cu debarasrea mobilei din 4 camere. In 6 ore au terminat totul de debarast! Pretul a fost multumitor!
- J.F
Scrie si tu parerea despre mobilatransport.ro

e-mail: office.mtransport@gmail.com

Redactia

Acum aveti posibilitatea sa va scrieti parerea despre serviciile de emiminare obiecte vechi al www.mobilatransport.ro. Firma activeaza preponderent pe piata din Bucuresti, avand o capacitate de lucru, de debarasare mobila veche, 300 mc/zii. Mobila veche debarasata de mobilatransport.ro este reciclata in acord cu normele Uniunii Europene. Se recomanda tuturor bucurestenilor sa apeleze la o firma autorizata privind debarasarea mobilei. Persoanele fizice care afectueaza asfel de transport, nu au posibilitatea de a depozita selectiv mobila veche. Orice bucurestean stie ca periferia capitalei, si nu numai, este intoxicata de deseuri aruncate in deriva. Legea nr. 211/2011 sanctioneaza drastic depozitarea deseurilor pe domeniul public. Persoanele fizice si juridice, care apeleaza la un particular in vederea debarasarii mobilei, risca amenzi usturatoare de la Politia Locala, daca sunt prinse. Asadar, solutia optima pentru a scapa de mobila veche, este sa apelezi la o firma specializata.