Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Transport mobila in tara. Telefon: 0729694800. Firma recomandata de ANUNTURIOLX.RO
Firma de mutari, asa cum isti doresti

Site-ul www.relocarimobila.ro, ofera servicii A-Z, de transport-mutari mobila in tara. Cu un parc auto considerabil, firma ofera transport local si national. Preturile privind transportul in tara, variaza intre 2 - 7 lei/km, in functie de capacitatea masinii alese. Firma dispune de autocamioane cu volume cuprinse intre 15 si 80 mc. Firma are sediul social in Bucuresti, dar si numeroase sedii secundare in tara. Pe plan local, www.relocarimobila.ro, ofera servicii in urmatoarele orase:

  • Constanta;
  • Brasov;
  • Ploiesti;
  • Cluj-Napoca;
  • Timisoara;
  • Sibiu;
  • Pitesti;
  • Bucuresti
1
Clienti multumiti
Parerea clientilor

'

'Am apelat la aceasta firma pentru a muta mobila de la Bucuresti la Iasi. Intrucat elementele de mobila nu puteau fi demontate, firma a pus la dispozitie un camion de 6 m lungime, insotit de lift exterior. Mobila mea a ajuns intacta la destinatie. Recomand tuturor sa apeleze la www.relocarimobila.ro'' D.C.


''Oferta acestei firme de transport mobila in tara mi s-a parut de nerefuzat. Din momentul in care am sunat la firma mi-am dat seama ca am de a face cu profesionisti in domeniu. Sunt din Sibiu si am apelat la dansii pentru a muta o pianina la Bucuresti. Oamenii s-au purtat ca niste profesionisti adevarati. Sibienii aveau nevoie de www.relocarimobila.ro''. D.O.

''Felicitari conducerii firmei pentru buna colaborare avuta in privinta transportului de mobila de la Craiova la Bucuresti!''. R.U.
'
'Recomand siteul www.relocarimobila.ro pentru serviciile profesioniste de mutari. Sunt din Constanta si am apelat la dansii pentru a urca la etaj o hota industriala de 250 kg. Baietii s-au orientat la fata locului si au executat lucrarea cu succes'' S.M.

Interviu

(...)R: Domnule administrator, firma dumneavoastra de transport mobila in tara, transporta mobila si in regim de grupaj?

A. ''SC ABC CREATIV TRANSPORT-MUTARI SRL, ofera tuturor persoanelor fizice si juridice, servicii de mutari dedicate sau in comun cu alti clienti. Daca ne referim strict la ''regimul de grupaj'', societatea noastra preia comenzi si le onoreaza in max. 15 zile. Curieratul din Romania privind transportul obiectelor grele si voluminoase, inregistreaza un deficit major in acest moment''

R.'' Am inteles ca aveti colaborari in mai multe orase din Romania si vreti sa va extindeti afacerea in fiecare judet al tarii. Este adevarat?

A.'' In curand, SC ABC CREATIV TRANSPORT-MUTARI SRL, va deveni lider national in domeniul serviciilor de transport-mutari. Segmentul de piata vizat de firma noastra, are la baza un studiu deplin al pietei din Romania. Am identificat in fiecare judet al Romaniei, necesitatea unei firme serioase si responsansabile. Nu e usor sa prestezi servicii de mutari, in mod profesionist. Pentru unii clienti, mobila reprezinta toata agoniseala de o viata. Transportul de mobila cere disciplina si experienta. Oricine poate transporta mobila cu o duba, dar nu oricine poate garanta ca ajunge intacta la destinatie. De aceea, ne-am ales cei mai buni colaboratori din toata tara, cu recomandari in domeniu. Nu a fost usor sa ne gasim colaboratorii, avand in vedere gradul mare de dificultate in privinta personalului din domeniul serviciilor de mutari''

R. ''Personalul dumneavoastra este pregatit sa demonteze/remonteze mobila?''

A.''Asa cum am mentionat anterior, ne-am ales cu grija colaboratorii. Consider ca nu ai ce cauta in domeniul serviciilor de mutari daca nu esti capabil sa demontezi/montezi mobilierul''

R. Va multumesc pentru timpul acordat si pentru amabilitate

A. Multumesc si eu (...)

In curand, vom publica tot interviul cu admnistratorul firmei SC ABC CREATIV TRANSPORT-MUTARI SRL