Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Firma de mutari Pitesti. Firma colectare mobila veche Pitesti. Telefon: 0759347650
Echipa recomandata de ANUNTURIOLX.RO. Daca vrei sa te muti sau sa debarasezi mobila veche, contacteaza aceasta firma de mutari si debarasari mobila veche din Pitesti

Transport mobila pitesti; debarasare mobila pitesti; montaj mobila pitesti; trasport marfa pitesti

Alege Profesionistii!

Preturi de la 100 lei

Suna sau trimite mesaj

  • Mutam sedii firma Pitesti
  • Mutam institutii Publice Pitesti
  • Servicii de mutari A-Z Pitesti
Nu rata ofertele compniei noastre de mutari! In fiecare luna, in prima zi a saptamanii, nbeneficiati de reducere 20%, la toate serviciile oferite de firma noastra!

Cere pret mai jos. Completeaza formularul de estimare cost. Oferiti toate delatiile necesare, cum ar fi : punct plecare, punct sosire, etaje, lift, poze cu mobila si bunurile propuse pentru mutare

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Daca ai mobila de transportat, sau ai de debarasat mobila veche in orasul Pitesti, sau imprejurimi, anunturiolx.ro recomanda cu incredere echipa de mutari profesionale. Datele de contact ale echipei, sunt: Telefon: 0759347650. Echipa lucreaza de Luni pana Duminica, pana la orele 22 sau mai tarziu. Echipa detine 2 camioane de 22 mc fiecare. Echipa de mutari din Pitesti are capacitatea de a demonta si remonta mobila veche. Preturile practicate de echipa de mutari din Pitesti, sunt decente si negociabile. Pentru mai multe detalii, contacteaza echipa de mutari, la telefon 0759347650. Pretul il primit pe loc, in cadrul convorbirii telefonice. Nu mai sta pe ganduri si alege profesionistii! Echipa de mutari & debarasari mobila in Pitesti ofera factura fiscala pentru servicii.

Site-ul www.abccreativ.ro, ofera solutii ieftine si de calitate, pentru transportul de mobila sau debarasarea mobilei vechi. Oferta de pret a siteului www.abccreativ.ro, privind serviciile de mutari si debarasari mobila, este detaliata in tabelul de mai jos:


Transport mobila Pitesti, pret informativ

SERVICIUDISTANTAPRET TRANSPORTPRET MANIPULARE
transport frigider 2m x 0.60Pitesti100 lei100 lei
transport frigider 2m x 0.70 Pitesti100 lei150 lei
transport frigider 2 m x 0.80Pitesti100 lei200 lei
transport frigider 2m x 1,20 mPitesti100 lei350 lei
transport canapea 2 locuriPitesti100 lei100 lei
transport canapea 3 locuriPitesti100 lei120 lei
transport coltar 5 locuriPitesti100 lei200 lei
transport masina spalatPitesti100 lei50 lei
transport aragazPitesti100 lei50 lei
transport mobila bucatariePitesti150 lei200 lei
transport saltea de patPitesti100 lei50 lei
transport dulap 2 usiPitesti100 lei100 lei
transport dulap 4 usiPitesti150 lei150 lei
transport 10 saci cu hainePitesti100 lei50 lei
transport 10 cutii cu carti ( 60 x 40)Pitesti100 lei100 lei
debarasare salteaPitesti100 lei50 lei
debarasare pat vechiPitesti100 lei100 lei
debarasare saci cu diversePitesti15 lei/buc5 lei/buc
debarasare canapea 3 locuriPitesti100 lei100 lei
NOTA: Preturile privind transportul de mobila si marfa, dar si debarasare mobila veche Pitesti, reflecta, in mod obiectiv, modul de lucru al siteului www.abccreativ.ro. Preturile nu includ caratul mobilei si a bunurilor, pe scari. Pretul privind caratul mobilei pe scari, se negociaza, in functie de greutate si de etaj.

Firma de mutari Pitesti, conditii colaborare

Conditiile de colaborare privind firma de mutari Pitesti, sunt simple si la obiect:

  • Beneficiarul apeleaza www.abccreativ.ro, la nr de tel 0759347650, sau pe e-mail la office.abccreativ@gmail.com. Dupa o descriere a comenzii propuse, firma de mutari Pitesti comunica pretul pe loc. Pretul final este influentat de: Volumul de mobila si bunuri; etajele locuintelor; complexitatea lucrarii.

Firma de mutari Pitesti, contract

Contractul privind transportul de mobila in Pitesti sau debarasare mobila Pitesti, se incheie cu clientul, verbal sau scris, in baza unei comenzi telefonice sau scrise. Clauzele contractuale vor fi aduse la cunostinta Beneficiarului, telefonic sau in scris. Din momentul acceptarii comenzii, Beneficiarul si Transportatorul, vor respecta intelegerea avuta. La finalizarea comenzii, Transportatorul emite documentul legal de plata, in vederea efectuarii platii pentru serviciile prestate.


Colectare mobila veche Pitesti

Colectarea mobilei vechi de catre echipa de la www.abccreativ.ro, se face contracost. Pretul se negociaza cu fiecare client in parte. Un volum mare de mobila veche, se bucura de reducere substantiala. Asadar, daca ai de debarasat mobila veche dintr-o casa intreaga, beneficiezi de reduceri substantiale de pret. Echipa de la www.abccreativ.ro, ridica mobila veche din locuinta, la cererea clientului. Indiferent de vremea de afara, www.abccreativ.ro, onoreaza comenzile in max 24 ore. Suna sau trimite e-mail, pentru a estima costurile debarasarii de mobila veche. Colectarea mobilei vechi se face in fiecare zi. Pitestenii interesati de servicii ieftine de debarasare mobila veche, pot apela cu incredere la www.abccreativ.ro


Firma de mutari Pitesti - montaj mobila

Daca ai nevoie de montatori mobila noua si mobila veche, apeleaza cu incredere la www.abccreativ.ro. Baietii sunt experti in domeniul mutarilor si montajului de mobila. Nu rata oferta de 10% daca te programezi online. Cere oferta de pret si ofera toate detaliile mobilei supuse montajului.


Echipa recomandata de ANUNTURIOLX.RO