Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Firma de mutari Bucuresti. Telefon: 0759485786. Program Nonstop
Alege sa te muti cu mobilatransport.ro. Site recomandat de ANUNTURIOLX.RO
Daca ai mobila de mutat, www.mobilatransport.ro este recomandat de ANUNTURIOLX.RO. Baietii de la mobilatransport.ro sunt profesionisti si nu lasa nicio urma de indoiala cu privire la transportul de mobila. Telefonul acestora este 0759485786. Puteti contacta firma de mutari Bucuresti, in fiecare zi a saptamanii, pana la ora 22:00. Oamenii se ocupa de tot: demontare, infoliere, manipulare, transport, remontare, debarasare mobila veche. Contacteaza firma de mutari si estimeaza costul. Mobilatransport.ro iti ofera tarifare la ora sau pret fix. Cum e mai bine pentru client, asa se lucreaza. Pretul pentru inchirierea unei dube cu sofer este de 100 lei/ora. Pretul pentru inchirierea unui camion de 3,5 tone + 2 oameni pentru incarcare/descarcare, pretul este de numai 250 lei. Unde gasesti mai ieftin? La mobilatransport.ro, preturile sunt transparente.
Portofoliu
Mobilatransport.ro are un portofoliu de peste 9000 clienti multumiti. De-a lungul anilor, firma de mutari a efectuat mutari complete si complexe, pentru:

- institutii publice; spitale; scoli; gradinite; consilii judetene; etc..

Mobilatransport.ro este firma cu care poti avea o colaborare sigura si benefica. Activitatea firmei de mutari este incununata de sustinerea clientilor din aproape toata Romania. Firma de relocari a reusit sa adune in propiul parc auto, peste 20 de camioane dotate pentru serviciile de mutare.
Pareri
''A fost usoara comunicarea cu mobilatransport.ro, motiv pentru care scriu aceasta recenzie. Intr-o lume plina de transportatori de mobila, siteul www.mobilatransport.ro este fruntas. Nu este o afirmatie gratuia cu privire la clasarea acestei firme in Top-ul cautarilor serviciilor de mutare. Noi am apelat la dansii pentru a muta sediul de firma, cu 38 de birouri echipate complet. Baietii de la mobilatransport.ro au dat dovada de profesionalism si multa responasabilitate in actul de mutare. Au demontat toate birourile si mesele de consiliu, apoi le-au protejat ci folie strech. Au incarcat in 3 camioane toata mobila si alte bunuri, si le-au relocat cu grija la noul sediu. Toata mobila si bunurile au ramas intacte, gratie acestei firme de mutari - www.mobilatransport.ro. Recomand cu drag. Nota 10!''
- Viorel L- Manager Economic
''Am apelat la aceasta firma de mutari mobila pentru relocarea unui apartament cu 2 camere. Toate serviciile solicitate de la firma au fost acceptate si executate intocmai. Recomand!
M.E. Contabil
''Am apelat la aceasta firma in vederea cererii unei oferte de pret privind debarasarea unor piese de mobilier vechi. Am completat formularul de contact aflat pe site. In 30 minute am primit oferta de pret, iar a 2-a zi au debarasat toata mobila veche. Baieti minunati !''
- R.Y - Economist
Scrie si tu parerea cu privire la serviciile baietilor de la www.mobilatransport.ro