Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Transport mobila in Slobozia, judetul Ialomita. Telefon: 0759485767
Alege sa te muti cu profesionistii!

Site-ul www.mobilatransport.ro, transporta mobila si bagaje, marfa, in Slobozia si in tot judetul Ialomita. Cu o echipa dinamica de oameni competenti, firma de mutari mobila Slobozia este fruntasa in clasamentul clientilor. Programul de lucru al firmei de mutari Slobozia, este de Luni pana Sambata, intre orele 08 si 22:00. Preturile practicate de www.mobilatransport.ro sunt decente si se negociaza cu fiecare client in parte. Volumul de lucruri, etajele, distanta dintre locatii sunt criteriile de baza in aflarea pretului corect. Nu mai sta pe ganduri si apeleaza firma de mutari. In max 1 ora primesti oferta de pret daca contactezi firma online - office.mtransport@gmail.com.

Pareri clienti
Ne-am mutat cu aceasta firma, de la Slobozia in Buzau.Preturile au fost ok si serviciile au fost de calitate. Eu recomand cu incredere aceasta firma. Totul a decurs perfect. 
- Mara T.
IMG-20231021-WA0023
Am carat marfa paletata cu aceasta firma din Slobozia. Pretul a fost bun si nu au fost niciun fel de incidente
- Barbu T
IMG-20230927-WA0007
Fiica noastra s-a mutat de la Slobozia la Bucuresti. Am apelat la aceasta firma pentru a o muta. Echipa s-a purtat profesionist si au lucrat ca la carte.Suntem multumiti de serviciile dumneavoastra de mutari. Bravo! Nota 10 baieti!
- Ileana E.
COTATIE FIRMA

Trimite mesaj

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.