Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Creare site-uri web de prezentare. Telefon: 0733896700

Un site web reprezinta un ansamblu de pagini, prin care o companie poate sa isi prezinte serviciile, produsele, promotii, informati necesare clientilor, precum date de de contact, etc. Website-urile se proiecteaza si se dezvolta personalizat de la zero - fara a ne folosi de solutia ''copy paste''. Un website bun se incarca in 1-2 secunde. Site-urile construite de noi, le predam ''la cheie'' - cu optimizare SEO. Dupa finalizarea site-ului, nu necesita alte optimizari pentru motorul de cautare. Costul pentru crearea unui site web de 3 pagini +optimzare SEO = 1200 lei. Nu mai sta pe ganduri; pune in practica planurile afacerii tale!

Notiunea de ''site web'' provine din expresia engleza ''web site'' si se desemneaza o grupa de pagini web multimedia, continand texte, imagini fixe, animatii, s.a. Diversele site-uri web pot fi create de catre o persoana particulara sau o organizatie. De obicei, un site web este administrat (creat, intretinut, actualizat) de catre un asa-numit webmaster, dar exista si alte posibilitati:

  • situl web se actualizeaza automat si permanent in baza de date;
  • paginile sale se creeaza in mod dinamic si automat in funtie de actiunea utilizatorului in cadrul aplicatiei web;
  • situl web se creeaza si e adminitrat chiar de catre utilizatorii sai.

La inceputurile internetului, fiecare sit web se accesa prin indicarea adresei sale numerice specifice ( adresa IP). Ulterior, pentru siteurile web s-au introdus si numele de domenii, care permit indicarea adresei respective in mod mult mai comod, prin cuvinte sau nume usor de retinut, ca de exemplu: www.abccreativ.ro. Adresele de situri trebuie sa fie unice in lume si chiar garantate pentru posesorul respectiv.


TRIMITE MESAJ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.