Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Locuri de munca Bucuresti, tencuitor pentru tencuiala mecanizata. Tel: 0759513598
Daca esti in cautarea unui loc de munca, firma noastra angajeaza tencuitori mecanizati.

Daca esti o persoana priceputa la tencuiala mecanizata, te invitam sa ne contactezi la nr. 0759513598. Compania noastra face angajari. Acceptam pesoane serioase si responsabile. Experienta de peste 10 ani in domeniul tencuielii mecanizate, reprezinta un avantaj la salariu. Se accepta si colaboratori, cu masina de tencuit proprie.

Locuri de munca Bucuresti, Conditii de angajare- tencuitor mecanizat

Conditiile de angajare sunt urmatoarele:

  • Experienta minimum 3 ani in domeniu;
  • Capacitatea de a ponta peretele si de a-l finisa;
  • Capacitatea de a lucra cu tencuiala mecanizata pe baza de var/ciment/ipsos;
  • Domiciliul in Bucuresti;

Locuri de munca Bucuresti, Salarizare - tencuitor mecanizat

Salariul net pentru un tencuitor mecanizat, se situeaza in jurul sumei de 6000 lei. Programul de lucru este de Luni pana Vineri. Se ofera contract de munca. Nu oferim cazare.

Santiere - tencuiala mecanizata

Compania noastra, ofera servicii de tencuiala mecanizata, in Bucuresti si Ilfov. Putem onora comenzi de tencuiala mecanizata si in alte orase, cu conditia unui volum mare de lucru. Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru - www.abc-construct.ro.

Folosim masini de tencuit PFTG4 si MIXER PLUS, racordate la 230V, respectiv 380V.Folosim sine de ghidaj si coltare metalice, la glafuri si orice alta muchie. Folosim plasa specifica, pentru incarcaturi de tencuiala mai mare de 2-3 cm. Folosim materiale de buna calitate ( BAUMIT). Ne asumam intreaga responsabilitate cu privire la calitatea lucrarilor privind tencuiala mecanizata. Suntem aici pentru a oferi cele mai bune solutii, Beneficiarilor. Oferta noastra privind serviciile, nu se limiteza numai la tencuiala mecanizata. Pentru mai multe detalii, intra pe www.abc-construct.ro. Solicita oferta de pret. Estimarea de cost este gratuita.


ESTIMEAZA COSTUL

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.