Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea cu numai 250 lei/luna

Doresti sa ai propiul site de prezentare? Suna la 0733896700. Preturi cuprinse intre 800 - 2500 lei, in functie de cerinte. Valabil in toata Romania!

Transport moloz Bucuresti. Pret transport moloz Bucuresti. 0759513598
Suna la 0759513598, daca ai de transportat moloz sau vrei sa decopertezi faianta, gresie, sapa, etc. Suntem aici pentru a te ajuta cu orice tip de lucrare

Daca ai moloz de transportat, suna la 0759513598. Pretul privind transportul de moloz, se negociaza in functie de cantitate. Poti obtine un pret foarte mic, daca ai mai mult de 150 saci. La cerere, ridicam molozul din casa. Efectuam si lucrari de decopertare faianta si gresie; decopertare sapa; scoatem usi; demolam ziduri; demolam debarale; scoatem parchetul; eliberam subsoluri; eliberam mansarde; facem curatenie. Suna acum pentru a estima costul

Transport moloz Bucuresti

La cererea clientului, aducem saci si incarcam molozul. Se lasa curatenie la locul de munca, asa cum procedam in cazul tuturor clientilor. Adunam molozul rezultat din demolari si il depozitam selectiv.

Pe langa transportul de moloz, te ajutam si cu debarasarea mobilei vechi. Baietii nostri se ocupa de demontarea mobilei vechi si de transportul acesteia in locurile special amenajate. Suna la numarul 0759513598, pentru a estima costul debarasarii de mobila, in tot Bucurestiul !

Mobila veche si nefolositoare, propusa pentru debarasare. Suna pentru a afla pretul debarasarii. Echipa noastra este gata sa preia orice comanda, la orice ora. Totul de desfasoara rapid si fara lovirea peretilor

Transport moloz Bucuresti - contact

Firma constructii Bucuresti - 0759513598 - Decopertari faianta si gresie, demolari , evacuari moloz. Telefon: 0759513598 (abc-construct.ro)

Transport moloz Bucuresti, pret

Pretul transportului de moloz in Bucuresti, difera de la caz la caz. Criteriile privind calcularea pretului privind transportul de moloz, sunt legate de complexitatea comenzii. Spre exemplu: daca sacii de moloz se afla la etajul 4/4 al unui bloc, in mod obligatoriu, acestia trebuiesc carati pe scari, cu cost sulimentar fata de parter.