Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Servicii mutari mobila, bagaje si bunuri, Bucuresti. Telefon 0733896700. Program Nonstop
A venit vremea sa te muti? Contacteaza echipa de mutari la telefon 0733896700. Program de lucru, nonstop

Daca vrei sa muti mobila sau bunuri, apeleza numarul 0733896700. Programul de lucru este nonstop. Apeleaza cu incredere si scapa de stresul mutarii. Suna sau trimite mesaj pe WhatsApp. Pretul se comunica pe loc.

In camionul din imaginea de mai sus, pot fi incarcate bunuri si mobila din 3-4 camere. Echipa va poate ajuta sa demontati/remontati mobila, daca situatia impune.


Exemplu de pret:

  • transport canapea in Bucuresti = 150 lei
  • transport frigider in Bucuresti = 150 lei

Cere oferta pret

Telefon : 0733896700

WhatsApp: 0733896700


Alege sa te muti cu echipa de profesionisti. Suntem flexibili la capitolul Negociere Pret. Suna acum sau trimite mesaj pe WhatsApp. Suntem aici pentru a va ajuta sa va mutati mobila si bunurile


Debarasare mobila veche Bucuresti

Daca vrei sa scapi de mobila veche si nefolositoare, suna la 0733896700 si mobila ta va deveni o amintire. Ridicam mobila veche chiar din locuinta dumneavoastra. Acolo unde situatia impune, demontam mobila. Dulapurie vechi sau recamierele, necesita demontare, intrucat acestea nu pot fi coborate pe scari sau cu liftul. De asemenea, mobila de bucatarie trebuie demontata din perete. Daca aveti dressinguri, acestea trebuiesc demontate, avand in vedere gabaritul mai mare decat golul usii de la intrare. Putem demonta si usile vechi, daca doriti sa scapati de ele. Scoatem parchet, linoleum sau mocheta. Va ajutam sa scapati de toate lucrurile nefolositoare de prin casa. Daca aveti electrocasnice vechi, echipa noastra va ajuta. Orice solicitare telefonica primeste raspuns imediat, cu privire la oferta de pret.


Exemplu pret debarasare mobila veche

  • debarasare canapea = 150 lei
  • debarasare saltea = 100 lei


Contacteaza firma

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.