Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Transport mobila Constanta-Bucuresti. Telefon 0759347650
Vrei sa muti lucrurile de la Constanta la Bucuresti, sau de la Bucuresti la Constanta? Apeleaza aceasta companie de mutari, recomandata de ANUNTURIOLX.RO

Firma de mutari mobila intre orasul constanta si bucuresti

Daca vrei sa te muti de la Constanta la Bucuresti, sau de la Bucuresti la Constanta, compania noastra de mutari te poate ajuta. Oferim servicii de mutari A-Z.

Preturi de la 3 lei/km

Pretul de mai sus se aplica dubelor de 3,5 tone. Detinem dube si camioane, de la 3,5 tone pana la 20 tone. Programul nostru de lucru este de Luni pana Sambata, intre orele 08 si 22:00. Serviciile oferite de compania noastra de mutari, le puteti vedea mai jos:

  • manipulare mobila
  • transport
  • montaj mobila
Apeleaza cu incredere la compania noastra de mutari mobila, intre Constana si Bucuresti si Retur. Suntem aici pentru a va oferi cele mai bune solutii cu privire la serviciile de mutare mobila si bunuri!

Contacteaza-ne telefonic sau pe WhatsApp, la numarul 0759347650, de Luni pana Sambata, intre orele 08 si 22:00. Alege sa te muti cu echipa de profesionsti!


Trimite un mesaj companiei de mutari

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Transport mobila Constanta-Bucuresti - Pareri clienti


OFERTA! Transport mobila Constanta-Bucuresti - Reduceri 20% pentru programari online!

Countdown Timer Expired

Days
Hours
Minutes
Seconds

Transport mobila Constanta-Bucuresti, Galerie Imagini


Transport mobila, contract

Serviciile de transport mobila si bunuri, sunt supuse unor termeni si conditii. Toate conditiile mutarii sunt cuprinse intr-un contract de prestari servicii. Clauzele contractuale pot fi formulate si introduse de oricare dintre parti, cu acordul ambelor parti contractante. Initial se intocmeste un proces-verbal de receptionare a tuturor pieselor de mobilier si bunuri, urmand ca la finalizarea lucrarii, sa se predea Beneficiarului, toata mobila si bunurile transportate. Plata serviciilor se efectuaza conform intelegerii avute dintre parti, consemnate in contractul de prestari servicii. Oferta initiala transmisa Beneficiarului, de catre firma de mutari, serveste la Anexa la contractul de prestari servicii.