Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Pret transport mobila in tara. Firma de mutari mobila si bunuri, din Bucuresti. Program nonstop
Daca esti in cautarea unei firme privind transportul de mobila si bunuri in tara, noi te putem ajuta. Suna sau trimite mesaj, pentru a estima costurile

Ai de transportat mobila sau bunuri in tara? NOI VA PUTEM AJUTA. pROGRAM NONSTOP. sUNA SAU CONTACTEAZA-NE PE FORMULARUL DE CONTACT SAU PE WHATSAPP

Firma de mutari mobila in tara, cu dube si camioane + echipe de manipulanti si montatori mobila. Daca doresti sa beneficiezi de un serviciu de calitate, contacteaza-ne!

0759513598

Suna la numarul de mai sus sau trimite mesaj la acelasi numar de WhatsApp

  • Transport mobila in tara pentru Persoane Fizice
  • Transport mobila in tara pentru Persoane Juridice
  • Transport mobila in tara pentru Institutii Publice
Contacteaza-ne in vederea estimarii costului prvind pretul transportului de mobila si bunuri in tara

Va rugam sa completati formularul de estimare costuri, aflat mai jos. In maximum 20 minute, primiti raspuns pe email. Oferiti toate detaliile mutarii, cum ar fi: numar piese mobilier si dimensiunea aproximativa ale acestora, punct de plecare si punct sosire, etaje, daca aveti nevoie de oameni pentru ajutor la incarcare/descarcare si montaj.


Estimeaza costul mutarii propuse

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pret transport mobila in tara

Preturile privind transportul de mobila in tara, se negociaza, in functie de volum si de complexitatea lucrarii. Echipa de la www.abcreativ.ro, este profesionista si va poate oferi cel mai bun pret. Puteti obtine un pret mai mic cu 10%, daca va programati online.

Pret transport mobila in tara. Program nonstop
Telefon: 0759135598
 

Transport mobila in tara, mod de lucru

Initial, clientii ne contacteaza in vederea estimarii costului mutarii propuse. Ulterior, dupa negocierea pretului si agrearea temenilor contractuali, www.abcreativ.ro, onoreaza contractul intocmai si la timp. La finalizarea serviciilor de mutari, daca nu s-a prevazut altfel prin contract, Beneficiarul lucrarii achita factura fiscala, in termen de 0 zile. Confirmarea platii privind mutarea efectuata, se trimite Transportatorului pe email.


OFERTA: Reducere 10% daca te programezi intr-o zi de luni

Countdown Timer Expired

Days
Hours
Minutes
Seconds

Garantii oferite

Compania noastra de mutari ofera garantii materiale pentru bunurile transportate. Firma noastra detine asigurare de 50.000 Euro, pentru orice tip de mobila/marfa transportata. In orice mment, serviciile de transport sunt asigurate, daca alegi sa colaborezi cu noi.


RecenziiLink-uri utile

Contact | ANPC