Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Transport mobila Oradea; Debarasare mobila Oradea; Firma mutari Oradea. AnunturiOlx.ro
Daca esti in cautarea unei firme serioase din Oradea, pentru a te ajuta cu servicii de mutare, contacteaza aceasta companie recomandata de ANUNTURIOLX.RO

Esti din oradea si cauti o firma care sa te ajute cu transportul de mobila, marfa, sau cu debarasarea mobilei vechi? Noi te putem ajuta cu orice tip de transport. Program de lucru, nonstop!

Suntem o firma cu obiect de activitate - SERVICII DE MUTARE. Efectuam servicii specifice obiectului nostru de activitate, pentru Persoane Juridice si pentru Persoane Fizice. De asemenea, compania noastra de mutari, pune la dispozitia institutiilor publice, servicii autorizate de mutare mobila, birouri, arhiva, tehnica de calcul, etc. Detinem cont SEAP/SICAP.

Tel: 0759347650

Cere oferta de pret, prin intermediul Formularului de contact aflat mai jos, sau suna la numarul 0759347650. Suntem aici pentru a va ajuta sa estimati costurile serviciilor propuse. Oferta noastra este flexibila si lasa loc de negociere, cu orice client. Persoanalul nostru este prietenos si profesionist.

  • Mutam mobila de la Persoane Fizice
  • Mutam mobila de la Persoane Juridice
  • Mutam mobila de la Institutii Publice
Contacteaza-ne in orice mod, pentru a estima pretul servicilului propus. Estimarea de cost este gratuita nu obliga cu nimic clientul fata de fuirma noastra, in cazul refuzuarii ofertei

Alege sa te muti cu profesionstii!

Transport mobila Oradea, estimare cost

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Transport mobila Oradea, mod de lucru

Clientii interesati de serviciile firmei noastre de mutare, ne pot contacta prin ntermediul formularului de contact sau ne pot suna. Pretul il comunicam pe loc, dupa analizarea volumului de lucri si a complexitatii lucrarii. Dupa negocierea pretului si stabilirea clauzelor contractuale, Transportatorul respecta contractul incheiat. Firma noastra are capacitatea de a muta cca 80 mc de mobila si bunuri, in numai 12 ore.


Transport mobila Oradea, plata servicii

Plata serviciilor privind transportul de mobila si bunuri in Oradea, se efectueaza asa cum a fost stabilit prin contract. In mod obisnuit, plata servciilor de mutare in Oradea, se efectueaza dupa finalizarea comenzii, termenul de plata fiind 0 zile. Cat priveste plata serviciilor de catre institutiile publice, acestea pot fi achitate in termen de max 30 zile, conform legii.


Debarasare mobila veche Oradea

Persoanele Fizice sau Persoanele Juridice, interesate de serviciile noastre privind debarasarea mobilei vechi in Oradea, pot lua ajutor de la noi. Compania noastra se ocupa de tot: incepand de la demontarea mobilei vechi, caratul pe scari sacu cu liftul, si terminand cu transportul si depozitarea acesteia in locuri special amenajate de catre unitatea administrativ teritoriala.


Recenzii privind serviciile firmeiFirma mutari & debarasari Oradea
Tel: 0759347650
Program NonStop
 

Link-uri utile:

CJPC Bihor | ANPC