Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Firma mutari Bucuresti si provincie. Telefon/WhatsApp 0759387417
Daca esti in cautarea unei firme serioase si profesioniste de mutari, apeleaza la www.transportmobilasibagaje.ro. Firma recomandata de AnunturiOlx.ro

Cauti o firma de mutari mobila si bunuri? www.transportmobilasibagaje.ro te poate ajuta. Intra pe site si cere estimare de cost. Primesti raspuns in max 30 minute. Compania de mutari mobila, detine dube si camioane de orice dimensiune, astfel, mobila si bunurile tale, pot fi preluate intr-un singur transport. Poti contacta compania de mutari, si pe formularul de contact aflat mai jos. De asemenea, firma de mutari poate fi contactata telefonic 0759387147 sau pe whatsapp la numarul 0759387147. Firma de mutari mobila Bucuresti si provincie, pune la dispozitia clientilor, echipe de manipulanti si echipe de montatori mobila.

Cere oferta de pret

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Firma mutari Bucuresti, pret orientativ

Transport cu duba 3,5 toneTransport mobila cu camion 5 toneManipulare mobila
2,8 lei/km3,8 lei/km70 lei/ora/om
Preturile afisate mai sus, se aplica pentru distante ai mari de 200 km/sens. Capacitatile masinilor sunt urmatoarele: Duba 3,5 tone are o capacitate de 17mc si suporta o greutate de 1200 kg. Camionul de 5 tone are o capacitate a spatiului de incarcare, de 32 mc si suporta o greutate de 2500 kg.

Firma mutari mobila Bucuresti si provincie, imagini

Alege companie de mutari cu experienta in domeniu.

Cere oferta de pret si convinge-te de profesionalismul nostru, dar si de preturile mici. Aici, gasesti toate serviciile intr-un singur loc. Transport, manipulare, montaj.

0759387417

Suna!

  • Servicii de mutari a-z
  • servicii manipulare mobila a-z
  • montaj orice tip de mobila
Companie de mutare, de incredere, recomandata de AnunturiOlx.ro

Programeaza-te online si beneficiaza de reducerea de 10% acordata de firma noastra. Mai mult, daca te programezi intr-o zi de luni, beneficiezi de inca 10% reducere.

Firma mutari Bucuresti si provincie, oferta 10% reducere

Countdown Timer Expired

Days
Hours
Minutes
Seconds

Mod de lucru

Initial, beneficiarul contacteaza compania de mutari, in vederea estimarii pretului. Dupa negocierea pretului si stabilirea termenilor si conditiilor, firma de mutari pune in executare contractul, la data si ora convenita. Dupa finalizarea lucrarilor, Beneficiarul achita factura fiscala, privind plata serviciilor, asa cum a fost stabilit prin contractul semnat. Procesul-verbal de receptionare lucrari, se intocmeste si se semneaza pe loc.