Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Firma mutari si debarasari mobila, in Timisoara. Telefon 0759436971
Apeleaza cu incredere la echipa de mutari din Timisoara. Intra pe site si cere estimare cost gratuit. Program Luni-Sambata, 08-22:00

Daca esti in cautarea unei firme serioase si profesioniste, de mutari locale in Timisoara. www.transportmobilatimisoara.ro, va poate ajuta. Firma ofera servicii complete de mutari si debarasari mobila. Compania de mutari te ajuta cu demontarea si remontarea mobilei. Oferta de pret este flexibila si incape loc de negociere cu orice client. Daca te programezi online, poti beneficia de reduceri de pret semnificative. AnunturiOlx.ro, recomanda aceasta firma de mutari, cotata foarte bine in Top-ul increderii clientilor. Pentru a intra in contact cu echipa de mutari, completeaza formularul de contact aflat mai jos, sau suna pentru detalii suplimentare. Firma are program de lucru, de Luni pana Sambata, intre orele 08 si 22:00. Oferiti toate detaliile mutarii, pentru a obtine un pret rapid de la compania de mutari mobila si debarasare mobila veche Timisoara. Alege inteligent si muta-te in siguranta!


Estimeaza costul. Trimite un mesaj firmei

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Alege sa te muti cu echipa de profesionisti din timisoara. Cere oferta de pret gratuita. Ofera toate detaliile mutarii

Firma de mutari Timisoara, este gata sa preia orice solicitare privind mutarea sau debarasarea mobilei.

Pret de la 90 lei

Pretul de mai sus este valabil pentru mutarea unui bagaj de cca 30 kg. Programarea se face cu 1 ora inainte pentru comenzi de 90 lei. Ora programarii va fi aleasa de catre Firma de Mutari.

  • mutari mobila a-z
  • mutari bagaje
  • montaj mobila
CERE PREThttps://www.transportmobilatimisoara.ro/

Beneficiaza de reducere 10%, daca te programezi online

Firma mutari Timisoara, imagini

Firma mutari Timisoara, recenzii