Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Firma mutari Constanta; Debarasari mobila Constanta; Transport marfa Constanta
Mariatrans.ro, ofera servicii de mutare; servicii de debarasare mobila; servicii de transport marfa; servicii de montaj mobila. Suna sau trimite mesaj. Primesti raspuns cu oferta de pret, in maximum 30 minute

MariaTrans.Ro, ofera servicii de mutari; servicii debarasari; servicii de transport marfa. MariaTrans.Ro, detine dube si camioane, cu tonaje cuprinse intre 3,5 si 22 tone. MariaTrans.Ro, dispune de personal calificat, privind serviciile de mutare, cu demontare si remontare mobila, incluse. MariaTrans.Ro, estimeaza preturile online si telefonic. Programul de lucru al firmei MariaTrans.Ro, este de Luni pana Sambata, intre orele 08 -22:00. La MariaTrans.Ro, gasesti toate serviciile intr-un singur loc. Suna sau trimite mesaj, pentru a estima costurile serviciilor de mutare mobila si bunuri, sau pentru a estima costurile serviciilor de transport marfa. Completeaza formularul de mai jos. Primesti raspuns in max 30 minute

Formular Estimare Cost


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

DATE CONTACT:

TelefonWhatsAppE-mail
07594860330759486033office.mariatranss@gmail.com
Program de lucru: Luni-Sambata, 08:00 - 22:00

Cum procedam?

Initial, clientii interesati de serviciile firmei MariaTrans, vor lua legatura: telefonic, WhatsApp; e-mail sau prin intermediul formularului de contact aflat mai sus. Ulterior, dupa negocierea pretului si stabilirea clauzelor contractuale, o echipa sau mai multe, se vor prezenta la Beneficar, pentru a onora comanda. Daca prin contract au fost stabilite servicii de demontare mobila, cu acest lucru se va incepe. Echipele vor demonta mobila cu atentie si o vor infolia cu folie strech sau folie cu bule. Dupa demontarea si infolierea mobilei, echipa manipuleaza cu atentie, pana la autocamion. Mobila si bunurile se incarca in camion si se transporta atent la noua locuinta. La destinatie, echipa/echipele, descarca totul cu atentie si remonteaza mobila. Toate obiectele se aseaza la pozitia indicata de Beneficiar. Dupa finalizarea serviciului de mutare, se intocmeste procesul-verbal de receptionare al lucrarilor, iar Beneficiarul achita factura pentru serviciile prestate.

In cazul serviciilor de debarasare mobila veche, echipa incarca in camion toata mobila si o transporta in centrele special amenajate. Unde situatia impune, mobila veche va fi demontata de catre echipa firmei MariaTrans.Ro. Dupa incarcarea mobilei vechi in autocamion, Beneficiarul achita contravaloarea serviciilor prestate.

In situatia serviciilor de montaj mobila noua sau mobila veche, echipa MariaTrans.Ro, se prezinta la Beneficiar in vederea serviciilor stabilite. Echipa MariaTrans.Ro, monteaza mobila cu atentie si aduce la cunostinta Beneficiarului, orice defect de fabricatie. La finalizarea serviciului de montaj mobila, Beneficiarul impreuna cu echipa MariaTrans.Ro, verifica calitatea montajului si semneaza procesul-verbal de receptie. Dupa reglarea spatiilor dintre usi si sertare, Beneficiarul achita contravaloarea serviciilor de montaj mobila.

Propulsat cu mândrie de WordPress

Mutari Constanta