Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)

Publica anunt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Conditii publicare anunt:

Daca vrei ca reclama ta sa fie publicata pe site-ul nostru, in antet, cu numai 10 lei/zi, publica aici. Reclama trebuie sa contina maximum 60 caractere si sa reflecte activitati legale. Reclama va rula in antet, pe fond galben, nonstop, pe toata perioada platita. Deasemenea, va rugam sa ne comunicati date de facturare. Plata se face prin transfer bancar. Dupa confirmarea platii si confirmarea numarului de telefon, reclama ta va fi publicata. Confirmarea numarului de telefon se face prin SMS. Veti primi un mesaj text, de verificare numar telefon declarat, la care veti raspunde cu ''DA'' sau ''NU''. De regula, verificarea dureaza cca 10 minute.

Oferta:

Poti beneficia de reducere 30%, daca achiti in avans pe o perioada de 12 luni. Daca achiti in avans pe o perioada de 24 luni, beneficiezi de reducere 50%.

Reclamele cu continut nelegal, nu vor fi publicate - vezi legea aici

Extras Din Legea Nr.148/2000

Se interzice publicitatea care:

(...)b) este subliminală;c) prejudiciază respectul pentru demnitatea umană şi morala publică;d) include discriminări bazate pe rasă, sex, limba, origine, origine socială, identitate etnică sau naţionalitate;e) atentează la convingerile religioase sau politice;f) aduce prejudicii imaginii, onoarei, demnităţii şi vieţii particulare a persoanelor;g) exploatează superstiţiile, credulitatea sau frica persoanelor;h) prejudiciază securitatea persoanelor sau incită la violenţă;i) încurajează un comportament care prejudiciază mediul înconjurător;j) favorizează comercializarea unor bunuri sau servicii care sunt produse ori distribuite contrar prevederilor legale.