Anunturiolx.ro recomanda aceasta echipa
Vezi toate articolele
Promoveaza-ti afacerea
Contact promovare afacere (articole)
Firma preluare mobila veche Constanta. Telefon:0759387417
Recomandati de ANUNTURIOLX.RO
Servicii

Daca esti in cautarea unei firme de preluare mobila veche in Constanta, contacteaza siteul www.debarasare-mobila-constanta.ro, si cere detalii cu privire la pret. Firma de preluare mobila veche Constanta preia mobila direct din locuinta ta. Daca ai piese de mobilier grele, care necesita demontare, echipa de la www.debarasare-mobila-constanta.ro demonteaza tot ce este nevoie. Mobila veche preluata de firma de debarasari, se depoziteaza selectiv in centrele special amenajate

Procedura de negociere pret

Cu firma de preluare mobila veche Constanta se negociaza telefonic. Pretul se comunica pe loc, in cadrul convorbirii telefonice. Oferta facuta de firma de debarasari mobila veche, este clara din capul locului. Nu se admit negocieri ulterioare de pret, doar daca volumul de mobila de la fata locului a suferit modificari. Pretul contine intotdeauna TVA si toate taxele legale. Suna la firma de preluare mobila veche Constanta si cere detalii cu privire la pret.

Program de lucru, firma preluare mobila veche Constanta

Programul de lucru al acestei firme, este de Luni pana Sambata, intre orele 08 si 22:00. Daca vrei sa contactezi firma telefonic, poti suna in intervalul mentionat mai sus. Daca vrei sa contactezi firma in mod online ( email), o poti faci nonstop. Firma va raspunde in maximum 1 ora de la primirea cererii, daca se afla in timpul de lucru afisat.

Metoda de plata

Plata serviciilor de debarasare mobila veche se face in numerar sau prin transfer bancar. Orice comanda privind serviciile de preluare mobila veche Constanta, se plateste la finalizarea comenzii. Termenul de plata este de 0 zile, daca prin contract nu a fost prevazut altfel. Momentan, plata cu cardul nu este disponibila la firma de debarasare mobila veche. Alte variante de plata decat cele mentionate, nu sunt permise. Solicita estimare de cost gratuita.

Recomandari
Am apelat la aceasta firma de debarasari mobila veche. Aveam o urgenta de a goli un aprtament in termen de 1 zile. Conducerea firmei a inteles situatia si a dispus inceperea lucrarilor intr-o ora de la solicitare. Baietii veniti la fata locului au debarasat toata mobila veche in 3 ore. Desi a fost necesara demontarea si apartamentul se afla la et 4 fara lift, echipa s-a comportat exemplar. Recomand cu drag aceasta firma de debarasare mobila veche din Constanta''
- Ileana O.